Lammekrone med bøgehatte-risotto og simretomater
Ingredienser
Opskrift til 4 personer
Lammekrone med bøgehatte-risotto og simretomater
Fremgangsmåde
Brun lammekronerne på en varm pande, hvorefter de steges færdige i en 200°C varm ovn i 15 minutter. Herefter hviler de på et spækbræt 10 minutter før udskæring.
Risottorisene skal småsimre i 20 minutter i hønsefonden. Tilsæt lidt ekstra vand, hvis den er ved at koge tør. De sidste 5 minutter vendes bøgehatte og edamamebønner i risottoen. Når risene er færdigkogt, monteres risottoen med revet parmesanost og smør. Smag til med salt og peber.
Pynt retten med soltørrede tomater og eventuelt kørvelkviste og en lille stedmoderblomst.
Hold dig opdateret
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag lækre opskrifter og tilbud direkte i din indbakke!