Grønkålssalat
Ingredienser
Opskrift til 4 personer
Salaten
Grønkål
300 g
Appelsiner
2 stk.
Granatæble
1 stk.
Valnødder
60 g
Honning
1 spsk.
Æble
1 stk.
Æble
Dressing
Saften af et granatæble
Olivenolie
4 spsk.
Hvidvineddike
4 spsk.
Lidt citron
Lidt sukker
Fremgangsmåde
Fjern stilkene fra grønkålen og hak den fint.
Halvér granatæblet og tag kernerne ud af frugten – det gøres lettest ved at holde halvdelene over en skål og banke hårdt på skallen med en ske, indtil kernerne falder ud. Skræl appelsinen og skær appelsin og æble i både.
Der laves en dressing af granatæblesaften, olivenolie og hvidvinseddike, der røres sammen og smages til med citronsaft og sukker samt salt og peber, dressingen hældes over kålen og det hele vendes sammen.
Hold dig opdateret
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag lækre opskrifter og tilbud direkte i din indbakke!