Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Grillpølser med frisk sommersalat

Rucolasalat
100 g
Babyspinatblade
100 g
Bælgede ærter
200 g
Røde og gule cherrytomater
400 g
Jordbær
250 g
Forårsløg
5 stk.

Dressing

Olivenolie
1 spsk.
Hvid balsamicoeddike
1 spsk.
Friskpresset citronsaft
1 spsk.
Sennep
1 tsk.
Groft salt
¼ tsk.
Friskkværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Start grillen op og i mellemtiden, laves en lækker sommersalat, som serveres sammen med pølserne.

Læg salat, spinat, ærter og de øvrige ingredienser lagvis i et stort fad. Fordel salatosten på toppen.

Pisk olie, eddike og de øvrige ingredienser sammen og smag til. Fordel dressingen over salaten og server.