Webshop

Steensgaard Webshop

Kvalitet, dyrevelfærd og håndværk

Steensgaard

Fast ost

Skæreost

Tilbehør

Tilbud

Månedens ostekasse

Hver måned sammensætter vi en lækker smagskasse med dejlige oste, som er nøje udvalgt. Prøv månedens ostekasse og bliv inspireret til nye favoritter!

Fra 349,-

Butikker

Se vores butikker og find den nærmest dig!

Vores historie

Landbrug

Steensgaard starter med et økologisk landbrug, hvor vi opdrætter Rød Angus. De bliver født på Steensgaards marker på Sydfyn, hvor de efterfølgende går sammen med moderdyrene. De græsser på markerne hele sommeren, og fodres med græs om vinteren. Vi tror på frisk græs, naturlig avling og økologisk landbrug, sikrer et sundt naturligt liv for kvægene.

Slagteri

Når vores Rød Angus skal slagtes fragtes de til Vester Hæsinge Slagteri, 15 km væk, hvor de bliver slagtet. Efter slagtningen bliver det ferske kød fragtet tilbage til slagteriet på Steensgaard, hvor vores dygtige slagtere producerer spegepølser, rullepølser, samt lækre ferske udskæringer, der bliver solgt i vores butikker.

Butikker

I efteråret 2022 slog Steensgaard sig sammen med ostekæden Klingenbergost, hvis historie rækker mere end 125 år tilbage i tiden. I sammenføringen mellem det økologiske landbrug, lokale kvalitetslagtere og specialiserede osteentusiaster er vores vision at kendetegnes ved høj kvalitet, og fantastiske produkter.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen