Besøg Steensgaard madhus mellem Falsled og Faaborg
Vores restaurant mellem Falsled og Faaborg er indrettet med fokus på at skabe forbindelse til det smukke sydfynske landskab. I restauranten går vi højt op i at servere retter, der så vidt muligt består af ingredienser fra Steensgaard. Kødet i restauranten kommer fra vores egen økologiske kvægproduktion af røde Angus kødkvæg, der udelukkende lever af græs hele året. Den form for holistiske afgræsning, som vi praktiserer på Steensgaard, gør kødet mindre fedt, rigere på protein og kvaliteten høj. Udover kødet, finder vi flere ingredienser fra vores eget landbrug på 800 økologiske hektarer, samt vores egen gartneri og urtehave. Ingredienserne giver vores køkken- og restaurantchef Kristian Vikkelsø de bedste muligheder for at udvikle de bedste menuer. Med mange ingredienser fra egen produktion sikrer vi at menuerne altid består af friske, lokale og gode råvarer. Vi håber i vil komme forbi og få en smag for hvad Steensgaard madhus har at tilbyde.
Åbningstider for køkkenet i Steensgaard madhus:
Tidspunkter:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Frokost:
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Aften:
17:30 - 20:00
17:30 - 20:00
17:30 - 20:00
Lukket
Lokal restaurant chef fra Faaborg
Kristian Vikkelsø er vores meget kompetente kok med en flair for gode desserter, han kommer oprindeligt fra Faaborg. Kristian elsker at lave lækkert mad ved hjælp af lokale råvarer. Han tror på at friske lokale ingredienser skaber en unik smagsoplevelse for sine gæster.
Kristian er en hårdtarbejdende og dedikeret kok, der altid stræber efter at forbedre sig og udvikle sin kulinariske stil. Han har tidligere rejst til Australien som en udfordring for at lære at tale engelsk, kombineret med muligheden for at lære nye teknikker og udvide sin viden om internationale køkkener.
Med sin passion for lokal mad og en ekspertise inden for desserter, er Kristian en inspirerende kok, der fortsætter med at skabe uforglemmelige kulinariske oplevelser for sine gæster i vores restaurant nær Falsled.
