Økologisk og håndlavet.

Ingen kunstige tilsætningsstoffer.

Kun rene, friske råvarer fra gården. Madhåndværk, når det er bedst.

Ferskt kød af vores økologiske frilands grise, kvæg og lam.

Alle vores dyr slagtes på gården i vores eget slagtehus og krogmodnes efterfølgende i modningskælderen. 

Håndlavede pølser af lam, okse og gris – ferske eller forkogte.

Alle vores pølser er håndlavede på gamle slagterhåndværkstraditioner uden brug af kunstige tilsætningsstoffer og bindemidler.

Håndlavet charcuteri og pålæg af højeste kvalitet.

Lavet af vores dygtige håndværksslagtere og modnet i op til to år i vores underjordiske modningskælder. 

Friskhøstede afgrøder fra vores store, økologiske køkkenhave.

I haven arbejder vi med mange gamle, nordiske sorter og dyrker alt fra spiselige blomster og bladgrønt til græskar og kål i alle varianter.

Vil du købe vores produkter til din restaurant, kantine eller butik?

Kontakt os