Pariserbøf
Ingredienser
Opskrift til 4 personer
Pariserbøf
Friskhakket oksekød
600 g
Hvedebrød
4 skiver
Peberrod
4 spsk.
Rødløg
2 stk.
Sennepspickles
6 spsk.
Kæmpekapers
12 stk.
Syltede rødbeder
8 skiver
Æggeblomme (frisk eller pasteuriseret)
4 stk.
Pynt
Salatblade
Bredbladet persille
Fremgangsmåde
Form kødet til en flad hakkebøf. Læg den på brødskiven og tryk den til i kanten af brødet. Krydr med salt og peber.
Varm en pande med smør og brun på kødsiden. Skru ned til svag varme, og steg kødet 5-7 min.
Vend pariserbøffen og steg brødet sprødt. Anret pariserbøffen med peberrod, løg, pickles, kapers, rødbeder, evt. æggeblomme og pynt med salatblade og persille.
Hold dig opdateret
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag lækre opskrifter og tilbud direkte i din indbakke!