Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Pariserbøf

Friskhakket oksekød
600 g
Hvedebrød
4 skiver
Peberrod
4 spsk.
Rødløg
2 stk.
Sennepspickles
6 spsk.
Kæmpekapers
12 stk.
Syltede rødbeder
8 skiver
Æggeblomme (frisk eller pasteuriseret)
4 stk.

Pynt

Salatblade
Bredbladet persille
Print opskrift

Fremgangsmåde

Form kødet til en flad hakkebøf. Læg den på brødskiven og tryk den til i kanten af brødet. Krydr med salt og peber.

Varm en pande med smør og brun på kødsiden. Skru ned til svag varme, og steg kødet 5-7 min.

Vend pariserbøffen og steg brødet sprødt. Anret pariserbøffen med peberrod, løg, pickles, kapers, rødbeder, evt. æggeblomme og pynt med salatblade og persille.