Lam tikka masala
Ingredienser
Opskrift til 4 personer
Lam tikka masala
Sauce
Tilbehør
Fremgangsmåde
Læg lammekødet i en stor skål. Pres hvidløg. Skræl og riv ingefær. Rør lammekødet sammen med hvidløg, ingefær, græsk yoghurt og krydderier. Vend det godt rundt og lad det marinere i mindst 30 minutter eller gerne natten over på køl.
Tænd ovnen på 225°C. Fordel det marinerede lammekød på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg det i ovnen i ca. 15 minutter eller til lammekødet er gennemstegt.
Sauce:
Pil og hak løg og hvidløg fint og steg herefter i smør i en gryde til løgene bliver klare. Hak mandlerne helt fint og tilsæt dem. Tilsæt også tomatpuré, bouillon og gurkemeje. Lad saucen koge op og lad den dernæst simre i 5 minutter. Tilsæt det stegte lammekød. Varm retten godt igennem, og rør fløde i.
Server retten med kogte ris og plukket koriander.
Hold dig opdateret
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag lækre opskrifter og tilbud direkte i din indbakke!