Grillpølser med frisk sommersalat
Ingredienser
Opskrift til 4 personer
Grillpølser med frisk sommersalat
Rucolasalat
100 g
Babyspinatblade
100 g
Bælgede ærter
200 g
Røde og gule cherrytomater
400 g
Jordbær
250 g
Forårsløg
5 stk.
Dressing
Olivenolie
1 spsk.
Hvid balsamicoeddike
1 spsk.
Friskpresset citronsaft
1 spsk.
Sennep
1 tsk.
Groft salt
¼ tsk.
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Start grillen op og i mellemtiden, laves en lækker sommersalat, som serveres sammen med pølserne.
Læg salat, spinat, ærter og de øvrige ingredienser lagvis i et stort fad. Fordel salatosten på toppen.
Pisk olie, eddike og de øvrige ingredienser sammen og smag til. Fordel dressingen over salaten og server.
Hold dig opdateret
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag lækre opskrifter og tilbud direkte i din indbakke!