Confit de canard
Ingredienser
Opskrift til 4 personer
Confit de canard
Fremgangsmåde
Dagen i forvejen: Saltning
1. Soigner andelårene
2. Gnid lårene godt ind i hakket hvidløg, rosmarin, citronskal, sukker, salt og peber
3. Læg lårene i et fad tildækket og lad dem hvile i køleskabet i et døgns tid
På dagen: Confitering
1. Børst krydderurter, citronskal, salt og peber af lårene
2. Læg lårene i en passende gryde og dæk med fedtstof
3. Lad lårene simre i andefedtet i ca. 3 timer
4. Tag gryden af varmen
5. Fisk lårene op af fedtstoffet og lad dem blive kolde i køleskabet
6. Steg dem helt sprøde på skindsiden, server en grøn salat til, samt et lækkert baugette og en lækker fransk rødvin til.
Hold dig opdateret
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag lækre opskrifter og tilbud direkte i din indbakke!