Forside Steensgaard

Vælg forretning

Ost og delikatesse

BESØG VORES BUTIK I

Odense

Klik og se

BESØG VORES BUTIK I

København

Klik og se

BESØG VORES BUTIK I

Rødovre

Klik og se

BESØG VORES BUTIK I

Lyngby

Klik og se

BESØG VORES BUTIK I

Middelfart

Klik og se

KØB OSTE OG TILBEHØR TIL LEVERING FRA

Webshop

Klik og se

Slagter forretninger

BESØG VORES BUTIK I

Faaborg

Klik og se

BESØG VORES BUTIK I

Assens

Klik og se

Oksekød og økologi

Steensgaard er mere end et økologisk landbrug.  Vi er en virksomhed, hvor vi avler røde Angus-køer, behandler oksekødet i vores slagteri og sælger det videre i vores butikker. Steensgaard har fokus på bæredygtig avl, hvor vi tager hensyn til både dyrevelfærd og miljøet. Efter køerne er slagtet bliver de transporteret til vores eget slagteri på gården, hvor vi forarbejder kødet til færdige produkter med henblik på høj kvalitet. Kødet bliver derefter solgt i vores slagter- og delikattese butikker. Her kan man både købe Steensgaards lækre spegepølser, tapas anretninger og kødet som det er.  Når du handler i en af vores butikker, kan du altid være sikker på at kunne købe oksekød af høj kvalitet med god samvittighed. Hos Steensgaard er vi stolte af vores arbejde med at levere lækkert og smagfuldt oksekød af høj kvalitet til vores kunder.

Få en eksklusiv oplevelse i Steensgaard Madhus, og smag vores lækre røde Angus-besætning tilberedt som aldrig før.

Røde Angus okser

Angus kvæg fra økologisk landbrug

Steensgaard producerer Angus oksekød på gården. På Steensgaard lever køerne et roligt og ustresset liv i smukke omgivelser i den Sydfynske natur. Derudover har vores køer kunne bevæge sig frit rundt og græsse på markerne. Vores økologiske landbrug praktiserer en form for holistisk afgræsning, hvor køerne har adgang til store græsningsområder og bliver flyttet rundt mellem disse for at undgå overbelastning af græsset, og garanterer friskt græs til køerne. Resultatet af den holistiske afgræsning og det ustressede liv køerne lever, er en lavere fedtprocent og en højere andel af proteiner i kødet. Dette gør kødet fra Steensgaard mere smagfuldt og saftigt.

SteensgaardPølsen af gourmet gris og oksekød

Steensgaardpølsen

Smagfuld pølse af Angus køer
og gourmet gris.

Pr. 500g.

Pr. 500g. 135,-

Angus oksekødspølse

Oksespegepølsen

Smagfuld pølse af Røde Angus køer opdrættet på Steensgaard. 

Pr. 500g.

Pr. 500g. 135,-

Vildtspegepølsen af dådyr

Vildtspegepølsen

Smagfuld pølse af dådyr fra de sydfynske skove.

Pr. 500g.

Pr. 500g. 135,-

Steensgaard madhus

Steensgaards restaurant tilbyder fantastisk madlavning med friske råvarer fra Steensgaard, anrettet af vores dygtige kok Kristian. Kom forbi, og få en oplevelse du sent vil glemme af lækre retter og en fantastisk atmosfære beliggende i de sydfynske alper.

Tlf: (+45) 22 49 48 26

    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop